top of page

Zonterapi

Hvad er Zoneterapi

Mennesket er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungere, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er, smerte, træthed, utilpashed og måske sygdom. Zoneterapi hjælper med at genoprette balancen i kroppen.

Jeg tilbyder traditionel zoneterapi, som foregår ved trykmassage på føddernes under og overside. Hver del af kroppen har en zone over eller under fødderne, som kaldes en reflekszone. Er en zone øm/hævede, kan det skyldes, ubalance i kroppens indre balance.

Zoneterapi nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet og energistrømningerne samt renser affaldsstoffer ud af kroppen.

Hele organismen får ny energi og kroppen kommer igen i balance og begynder at fungere optimalt.

Hvad er zoneterapi godt for

Zoneterapi lindrer smerter i muskler og led og afhjælper kredsløbs og fordøjelseproblemer, hovedpine, allergier, luftvejsproblemer, hormonelle ubalancer, urinvejslidelser, forkølelser og andre infektioner.

Afspænder kroppen så spændinger og stress lindres.

Mange får zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forbyggende behandling.

Zoneterapi til børn

Børn reagerer rigtig godt på zoneterapi og har megen glæde af behandling, deres små kroppe kan sagtens være i ubalance fra de er helt små, tit har de arvet forældrenes ubalancer.

bottom of page